Provimi i pranimit

Provimi i pranimit në Kolegjin Turgut Ozal do të zhvillohet më datë 20.04.2019. Të drejtën  e pjesëmarrjes në këtë  provim e kanë nxënësit e klasave të 8- ta dhe të 9-ta nga të gjitha shkollat e vendit. Nxënësit duhet të paraqiten të pajisur me dokument identifikimi, laps dhe gomë. Provimi fillon ne orën 10:00. Teza […]