POSTIMET

8 Marsi këtë vit erdhi në shkollën “Turgut Ozal” me një aktivitet të veҫantë, me ekspozitën e artit pamor “Nëna, frymëzimi ynë …

Edicioni i 18-të i Olimpiadës së Turqishtes përfundoi në muajin dhjetor të 2020. Ndryshe nga vitet e mëparshme ky edicion mbaroi më …

Në praktikën e përvitshme të Drejtorisë së Përgjithshme të Kolegjeve, është realizimi i testimeve provë për nxënësit e klasave IX dhe atyre …

Në shkollën tonë tashmë janë organizuar disa debate të suksesshme, ashtu siҫ shkolla e programoi këtë vit. Këtë radhë, me përkrahjen e …

Arsimi ka nevojë për burime të reja, njerëz të motivuar të cilët dëshirojnë të krijojnë një komunitet arsimor të ndërlidhur, bashkëpunues, të …

Të dashur prindër / kujdestar ligjor, Ju falenderojmë për besimin e dhënë ndaj Turgut Ozal Eduaction sh.a në edukimin e fëmijëve tuaj. …

2021 filloi hareshëm në shkollën “Turgut Ozal” Durrës, te nxënësit e ciklit të fillores. Gjatë ditëve të muajit janar u zhvillua aktiviteti …

Një kujdes i veҫantë në shkollën tonë i kushtohet përgatitjes së nxënësve të klasave IX për Provimet e Lirimit dhe nxënësve të …

Një ndër prioritetet e shkollës “Turgut Ozal” Durrës është përgatitja e vazhdueshme që nga fillimi i vitit shkollor i nxënësve për olimpiada …

Kështu quhet nisma më e re në shkollën tonë dhe sapo ka ngritur siparin e saj nga vogëlushët e kopshtit e deri …

Të jesh i suksesshëm në jetë, duhet  jo vetëm të kesh një nivel të lartë akademik, por duhet të jesh zemërhapur dhe …

Është thënë dhe më parë që në shkollën tonë një kujdes i veҫantë tregohet në përgatitjen e nxënësve për olimpiadat kombëtare, sidomos …