10 fjalë,një mendim

Sot u zhvillua ndarja e çmimeve në konkursin “10 fjalë,një mendim”, organizuar nga DAR-DURRËS me shkollat 9-vjeçare të rrethit DURRËS.Juria vlerësoi me vendin e lll-të punimin e nxënëses së shkollës sonë Erlisa Demneri,së bashku me nxënësit që dramatizuan punimin ” Nderi i vërtetë”.Suksese!

Gjërat që mësohen duke u argëtuar nuk harrohen asnjëherë

Nën moton “Gjërat që mësohen duke u argëtuar nuk harrohen asnjëherë” ka filluar muaji i matematikës dhe informatikës në shkollën tonë. Gjatë këtij muaji nxënësit do të njerrin në pah zgjuarsinë e tyre nëpërmjet konkursit të sudokut dhe ligës së IQ. Aktivitet tjetër që është planifikuar të zhvillohet është konkursi ndërmjet klasave, online, në platformën […]

Relax Exercise

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into […]

Online Kids Course

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into […]

Children is Future

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into […]

Education LMS WordPress Plugin

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into […]

New Taxas School Budget

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into […]

Why You Should Learn Everyday

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into […]

Çelësi drejt suksesit

Shkolla jopublike “Turgut Özal” Durrës është nga ato vende ku rastësia nuk ka vend. Në një institucion si ky askush nuk është i rastësishëm, sepse ky është vendi i arritjeve të mëdha, është vendi ku ushqehen me dije talentet, mbështeten, rriten e maturohen për të shkuar drejt rrugëve të reja, si qytetarët e botës, të […]