FINALJA E KONKURSEVE TË ARTIT DHE LETËRSISË

  Ndarja e ҫmimeve për fituesit në konkursin final të Artit dhe Letërsisë 2020 u realizua online.Të distancuar fizikisht, por shumë të lidhur shpirtërisht (kjo dukej nga reagimet e nxënësve në Zoom),konkurrentët  shfaqeshin të emocionuar dhe u lexohej në sy kërshëria në pritje të rezultateve sipas kategorive ku kishin marrë pjesë.Arti të mban shpirtin gjallë.Ai […]