Viti i ri shkollor 2020-2021

Viti i ri shkollor që startoi më 14 shtator mblodhi në shkollën “Turgut Ozal” Durrës,nxënësit  e saj të Arsimit Fillor, të Arsimit të Mesëm të Ulët dhe Arsimit të Mesëm të Lartë.Ndryshe nga vitet e tjera,mungonin gumëzhimat nga përqafimet me njëri-tjetrin apo bisedat nga grumbullimet nëpër oborre , korridore ose ambientet e tjera.Nxënësit e ҫdo […]