COGITO SCIENCE OLYMPIAD

Olimpiada COGITO është kthyer tashmë në një traditë për kolegjet "Turgut Özal" dhe fondacionin Gülistan.Prej 8 vitesh radhazi nxënësit tanë testojnë njohuritë e tyre në lëndët shkencore:Matematikë,fizikë,biologji,kimi,TIK si dhe gjuhë…

Continue Reading COGITO SCIENCE OLYMPIAD