Konkursi i Pranimit

  • Post category:Latest News

Në shkollën "Turgut Ozal" Durrës dhe në 14 qytete të tjera në Shqipëri u zhvillua provimi i pranimit për klasat e 8-ta dhe të 9-ta.Një numër i madh nxënësish testuan…

Continue Reading Konkursi i Pranimit