U finalizua panairi shkencor ASEF 2019.Në këtë aktivitet nxënësit konkuruan në kategori të ndryshme shoqërore dhe shkencore.Shkolla “Turgut Ozal” Durrës u paraqit denjësisht dhe fitoi shumë çmime në të gjitha kategoritë.Falenderojmë nxënësit dhe mësuesit për përkushtimin!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here