Olimpiada e informatikës

Olimpiada e informatikës

Garat midis nxënësve vazhdojnë dhe konkurenca bëhet gjithnjë e më e fortë. Kështu me datë 13.4.2019 zhvillohet Olimpiada e Informatikës në rang kombëtar. Pasi nxënësit kaluan me sukses fazën e dytë do të konkurojnë  për  fazën e tretë. U urojmë suksese të gjithë pjesëmarrësve!