Olimpiada Kombëtare e Matematikës

Olimpiada Kombëtare e Matematikës

  • Post category:Latest News

Garë e vërshtirë, e hapur, por e bukur duke dhënë fitoren që u buzëqesh më të aftëve,të cilët vlerësohen për arritjet e tyre.Urojmë suksese nxënësve fitues të fazës së tretë në olimpiadën e matematikës:DEA MYSHKETA,GRED BRAHO, SABRINA ALLUSHI,NIJADA KACMOLI,ARJOLA MEHMETI dhe LOARD BEJKO.
SUKSESE!