Olimpiada Kombëtare e Matematikës

Garë e vërshtirë, e hapur, por e bukur duke dhënë fitoren që u buzëqesh më të aftëve,të cilët vlerësohen për arritjet e tyre.Urojmë suksese nxënësve fitues të fazës së tretë në olimpiadën e matematikës:DEA MYSHKETA,GRED BRAHO, SABRINA ALLUSHI,NIJADA KACMOLI,ARJOLA MEHMETI dhe LOARD BEJKO.SUKSESE!

Vizitë në qytetin antik të Apollonisë.

Në Apolloni, qytetin antik, ndër më të mëdhenjt në Shqipëri, çdo detaj ishte mbresëlënës. Nxënësit u njohën me kulturën ilire, objektet, gjurmë të veshjeve të hershme, etj. Kjo panoramë ju dha mundësinë të krahasojnë kulturat e qyteteve antike duke rikujtuar këtu kulturën e Dyrrahut.