Provimi i pranimit

Provimi i pranimit

  • Post category:Latest News

Provimi i pranimit në Kolegjin Turgut Ozal do të zhvillohet më datë 20.04.2019. Të drejtën  e pjesëmarrjes në këtë  provim e kanë nxënësit e klasave të 8- ta dhe të 9-ta nga të gjitha shkollat e vendit.

  • Nxënësit duhet të paraqiten të pajisur me dokument identifikimi, laps dhe gomë.
  • Provimi fillon ne orën 10:00.
  • Teza e provimit përmban 30 pyetje në matematikë , 20 në gjuhë dhe 20 logjikë.
  • Kolegji ofron bursa për nxënësit me rezultatet më të larta.

Suksese të gjithë nxënësve pjesëmarrës dhe sa më shumë fitues!


Përgatiti:Suida Kadiu