Kreu


front1

Tabelat Aktive


Një nga risitë në arsim që solli teknologjia në zhvillim janë tabelat aktive. Në arsim rritja me shpejtësi e përdorimit të materialeve vizuale tërheq vëmendjen e nxënësve dhe rrit produktivitetin e të mësuarit.Tabelat aktive kanë bërë të mundur paraqitjen e materialeve vizuale të shumëllojshme për nxënësit.Falë këtyre tabelave dhe kompjuterave, që janë të pranishëm në pothuajse të gjitha klasat, arrihet një përcjellje më e plotë e informacionit dhe një transmetim më i larmishëm dijesh tek nxënësit.

2

Palestra


Në shkollën tone, në katin përdhes gjendet nje ambiente basketbolli me përmasa olimpike i ndërtuara për t’u përdorur nga nxënësit në orën e Edukimit Fizik.Gjithashtu eshte dhe nje ambjent i cili perdoret per nxemje ose ne oren fiskultures. Në këto dy ambiente bëjnë sport grupe të përbëra nga 12-15 veta, të ndara për vajzat dhe djemtë. Në shkollën tonë gjenden gjithashtu 1 fushe e mëdhe dhe dy të vogla. Këto fusha të pajisura me materialet sportive u ofrojnë nxënësve mundësinë të bëjnë sport jashtë.

3

Laboratorët e Kimisë-Fizikës


Në shkollën tonë gjenden 6 laboratorë të tillë. Këta laboratorë janë të pajisur me të gjitha materialet teknike të nevojshme për ciklin fillor, 9- vjeçar dhe të mesëm. Këto ambiente të dizenjuara me metodat më moderne ofrojnë për nxënësit mundësinë e zhvillimit të çdo prove. Këta laboratorë janë përdorur nga nxënësit për përgatitjen e zhvillimit të eksperimenteve për konkurset ndërkombëtare ku edhe rezultatet kanë qenë të larta dhe nxënësit janë vlerësuar me çmime.

bgRregjistrimet

Regjistrimet për vitin shkollor 2014-2015 në shkollën tonë kanë filluar. Afati kohor për të bërë regjistrimin është periudha 5 maj – 20 qershor 2014.

suits

Olimpiadat

Turgut Özal Durrës eshte shkolla nr.1 në Shqiperi per numrin me te madh te medaljeve dhe te vendeve te para ne olimpiadat 2013-2014.

bg1GDS

Jane provime të zhvilluara midis shkollave. Në ciklin fillor këto provime zhvillohen në lëndët: anglisht, matematikë, gjuhëshqipe dhe dituri.


Biblioteka është një tjetër ambient i rëndësishëm në shkollën tonë. Ajo është e pasur me një numër të konsiderueshëm tekstesh që i përkasin fushave të ndryshme si: tekste shkencore, letraro-artistikë, enciklopedi, fjalorë të ndryshëm etj.

Klikoni më poshë për të parë rezultatet e provimit të hyrjes ne kolegjet turke për klastat e 8-9ta

Albume te ndryshme me foto nga momente ne Turgut Özal.

Bereqet Katering është i hapur ndaj ndryshimeve. Të respektuar ndaj njerëzve që na rrethojnë, mbështetës dhe të zotë të punojnë në grup.Kompania jonë vazhdon të marrë të konfirmojë veten duke gatuar ushqim, shpërndarë etj.