PROGRAMET ORIENTUESE

Para fillimit të çdo viti shkollor, kolegji “Turgut Ozal”, organizon javën e orientimit për nxënësit e klasave të nënta dhe të dhjeta që vijnë për herë të parë në kolegj. Qëllimi i këtij programi është orientimi me ambientet e shkollës, njohja me mësuesit, shoqërinë e klasës etj. Është një prezantim i përgjithshëm, i cili siç […]

FILLIMI I KOPSHTIT “TURGUT OZAL” DURRËS

1 Shtatori 2021,mirëpriti vogëlushët e kopshtit “Turgut Ozal” Durrës, të cilët iu rikthyen ambienteve të tyre të dashura.Me veshjet dhe buzëqeshjet e ëmbla shkëlqenin më shumë se rrezet e diellit dhe dukeshin tepër të emocionur teksa vraponin me duart e mbushura me buqeta lulesh drejt edukatoreve që i pritnin krahëhapur e plot kujdes si gjithmonë. […]