PËRGATITJA PËR “COGITO 2021”

Olimpiada “COGITO” është kthyer tashmë në një traditë për kolegjet “Turgut Özal” . Kjo olimpiadë zhvillohet midis nxënësve që janë pjesë e kolegjeve.Nxënësit pjesëmarrës konkurrojnë në lëndët shkencore si: matematikë, fizikë, kimi, biologji, ict dhe në gjuhën angleze.Olimpiada “COGITO”  është një nismë e mirë për nxënësit duke i ndihmuar e përgatitur ata për olimpiada të […]