PAJISJA E KLASAVE V ME IPAD

16 tetori solli risinë e shumëpritur për nxënësit e klasave V.Një vit ndryshe me plot emocione u  shfaq në fytyrat e gëzuara të nxënësve të këtyre klasave. Më në fund, tabletat ishin në duart e tyre! Nxënësit dhe mësuesit e klasave të pesta do të hedhin hapin e parë në një rrugë të re, e […]