Nuk kishin si ta nisnin më bukur vogëlushët e kopshtit tonë atmosferën e festave të 7-8 Marsit. Ndonëse më të vegjël , por jo më pak të rëndësishëm ishin ata të parët që shkëlqyen në skenën plot drita e ngjyra. Vjershat dedikuar nënave dhe gjysheve bënë që festat të ndiqeshin me emocion nga prindërit ku […]