Mirë se erdhët të dashur nxënës

Gjithçka gati për vitin e ri shkollor!  Të gjitha shenjat tregojnë për një vit tjetër shkollor të suksesshëm dhe produktiv. Ambientet tona janë gati për tiu mirëpritur ju nxënës të dashur. Jemi të emocionuar dhe nderuar që tiu mirëpresim përsëri për Vitin Shkollor 2019-2020! Shkolla dhe stafi janë përgatitur me zell për ardhjen tuaj. Korridoret […]