Gjërat që mësohen duke u argëtuar nuk harrohen asnjëherë

Nën moton “Gjërat që mësohen duke u argëtuar nuk harrohen asnjëherë” ka filluar muaji i matematikës dhe informatikës në shkollën tonë. Gjatë këtij muaji nxënësit do të njerrin në pah zgjuarsinë e tyre nëpërmjet konkursit të sudokut dhe ligës së IQ. Aktivitet tjetër që është planifikuar të zhvillohet është konkursi ndërmjet klasave, online, në platformën […]