Me shpresën se do t’u lehtësojë sadopak dhimbjen këtyre njerëzve nxënësit e klubit ‘’Shpresa’’ iu gjendën pranë një familjeje që i kanë ndodhur disa fatkeqësi. Ndihma konsistoi në ushqime , veshje dhe vlerë monetare.