PROVIMI HYRËS NË KOLEGJ

Ditën e shtunë , në datën 17 prill 2021, në kolegjin “Turgut Ozal” Durrës,u organizua provimi hyrës në kolegj, për vitin mësimor 2021- 2022, për nxënësit e klasave të teta që duan të vazhdojnë klasën e nëntë dhe për nxënësit e klasave të nënta që duan të vazhdojnë klasën e dhjetë.U regjistruan 475 nxënës, nga […]

TAKIMET ME PRINDËR

Gjatë ditëve të fundit të muajit mars dhe ditëve të para  të muajit prill në shkollën tonë janë organizuar mbledhje me prindër për ciklin e kopshtit,nxënësit e fillores dhe ato të 9-vjeҫares.Duke zbatuar rregulloren anti – covid, këto takime janë zhvilluar në hollin e shkollës në mënyrë që të ruhej distancimi fizik dhe t’i jepej […]

PANAIRI SHKENCOR

Në datën 7  prill 2021 në qytetin e Kavajës  u organizua “Panairi Shkencor 2021” nga shkolla “Turgut Ozal”. Në të morën pjesë nxënës të klasave të ndryshme, duke filluar nga nxënësit e 9-vjeçares deri tek ata të gjimnazit.Në këtë panair u prezantuan rreth 50 projekte që ishin të përgatitura nga vetë nxënësit dhe përfshinin një […]

EKSPOZITA “DURRËSI YNË!”

Nxënësit e shkollës “Turgut Ozal”,në datën 8 prill 2021 realizuan një tjetër aktivitet,ekspozitën me punime të ndryshme të titulluar “Durrësi ynë!”Lajtmotivi i kësaj ekspozite ishte: Durrësi si ishte dikur dhe premisat e zhvillimit të sotëm të këtij qyteti me histori të lashtë.Një pjesë e projekteve që përcillnin vlerat e trashëguara historike u paraqitën në 3 […]