FAZA E TRETE – OLIMPIADA E MATEMATIKES

FAZA E TRETE – OLIMPIADA E MATEMATIKES

  • Post category:Latest News

Në një garë të vështirë, por të bukur. Tashmë të parët janë nxënësit e kolegjit tonë duke vazhduar traditën ndër vite, të cilët vlerësohen me çmime dhe vende nderi në olimpiada lokale, kombëtare dhe ndërkombëtare.

Kënaqësi dhe punë e palodhshme për të arritur rezultate akoma më të larta në të ardhmen.
Të sigurt dhe të bindur në punën që bëhet për të ecur në rrugën e suksesit.

Falenderime tepër të veçanta për nxënësit me punën dhe përkushtimin e palodhur, familjet dhe mësuesit që mbështetën e ndoqën hap pas hapi në rrugën drejt suksesit, duke besuar dhe vlerësuar punën dhe talentin e tyre.


FALENDEROJME PER REZULTATET E TYRE

ÇMIM TE PARE

  • ENKEL PENGU KLASA X
  • DEA MYSHKETA KLASA XI
  • DHESPINA PEPA PEÇINI KLASA XII
  • JURI NIKOLLA KLASA XII

ÇMIM TE TRETE

  • ARJOLA MEHMETI KLASA XII

Urime dhe suksese të mëtejshme.