Zhvillimi i vazhdueshëm profesional (CPD) ne Turgut Ozal Education sh.a

Në Turgut Ozal Education, ne besojmë se rritja profesionale e stafit tonë mësimor është thelbësore për sigurimin e arsimit të klasit të parë në Shqipëri.Prandaj, ne synojmë vlera të larta në sigurimin e programeve dhe aktiviteteve të dobishme të mirë organizuara të zhvillimit të vazhdueshëm profesional (CPD).Brenda kompanisë sonë, ne kemi një ekip trainerësh të […]

Education Today 2020

Don’t miss out – make sure you book your seat for Education Today Conference at Turgut Ozal Colleges on 25 January, hosted by Turgut Ozal Education JSC.The countdown is on till #EducationToday2020! Register now!https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfrc5fpvc3xlJeMmF…/viewform We are looking forward to see you all at the Education Today 2020!#EducationToday2020 #TurgutOzalEducation #Education #21CenturySkills