Nxënësit e shkollës sonë nuk shkëlqejnë vetëm në mësime, por edhe në art, sport etj. I tillë është edhe Arlis Muka nxënës i shkollës sonë, i cili u vlerësua me vend të 2-të në kampionatin e tenisit “Shkodra Open Indoor”.

Tenisi është një sport që përveç ruajtjes së shëndetit, forcës dhe shkathtësisë. Ka gjithashtu përfitime sociale dhe psikologjike.

Suksese të mëtejshme Arlis!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here