Të gjithë së bashku për të kaluar këto ditë të vështira

Të gjithë së bashku për të kaluar këto ditë të vështira

Kolegji “Turgut Ozal” Durrës solidarizohet me të gjithë të prekurit nga tërmeti dhe ju shpreh ngushëllime të thella familjarëve të viktimave. Shpresojmë që kjo fatkeqësi të mos zgjerohet më tej!