Loja si mjet zhvillimi dhe argëtimi

“Loja si mjet zhvillimi dhe argëtimi” ishte fokusi i orëve të sotme mësimore tek grupet e treta “Dallëndyshet dhe Yjet “. Ky informacion ishte pregatitur nga psikologia e shkollës. Ajo i njohu fëmijët nëpërmjet një prezantimi mbi sjelljen mes njëri-tjetrit, të kujdesemi për ambjentet e përbashkëta kopshti , shkolla ,parqet publike etj. Si të kujdesemi […]