EMOCIONE TË PAHARRUESHME

Diplomimi…Një ëndërr që u bë realitet për maturantët e vitit 2018- 2019. Ky diplomim përkoi me 10-vjetorin e maturave të kolegjit “Turgut Ozal” në Durrës.Duke qenë se ishte përvjetor, kjo ceremoni ishte e veçantë dhe pati shumë momente kulmore brenda saj.Nxënësit e talentuar performuan me valle, këngë e interpretime tepër mbresëlënëse. Si dhuratë për këtë […]