Festa e klasës 3A & 3B

Festa e klasës 3A & 3B

  • Post category:Latest News

Ja edhe një risi në kolegjin tonë. Falë deshirës, pasionit dhe nje bashkepunimi të shkëlqyer shkolle, fëmije, prind realizuam në skenën e kolegjit “Turgut Ozal” musical’in “Piter Pan”.

Faleminderit fëmijë, ju jeni artistë!