KONTAKT

Ju mund të na kontaktoni dhe vizitoni në adresat e mëposhtme.

adresa

Lagja 14 Pranë Mbikalimit të Shkozetit, 2001 Durrësi, Durrës, Albania

telefon

(+355) 69 749 9292

email

secretary.todurres@turgutozal.edu.al

Kontaktoni tani!