Njoftimet e fundit

3 DHJETORI, DITA NDËRKOMBËTARE E PERSONAVE ME AFTËSI NDRYSHE

Të jesh i suksesshëm në jetë, duhet  jo vetëm të kesh një nivel të lartë akademik, por duhet të jesh zemërhapur dhe bujar. Për...

PËRGATITJA E NXËNËSVE PËR OLIMPIADAT KOMBËTARE

Është thënë dhe më parë që në shkollën tonë një kujdes i veҫantë tregohet në përgatitjen e nxënësve për olimpiadat kombëtare, sidomos të lëndëve...

MUAJI I HISTORISË DHE GJEOGRAFISË

Nëntori qe i mbushur me plot aktivitete në shkollën tonë. I cilësuar si Muaji i Historisë dhe  Gjeografisë solli në vëmendjen e të gjithëve...

TAKIMET ME PRINDËR

Që në fillim të muajit nëntor deri në dhjetëditëshin e parë të muajit dhjetor në shkollën tonë janë organizuar mbledhje me prindër.Takimet e fundit...

ÇFARË ËSHTË OWLYPIA?

Owlypia është një konkurs  ndërkombëtar për nxënësit e moshave: 9-11 vjeç (OWLINS), 12-14 vjeç (OWLETS) dhe 15-18 (OWLYS).  Owlypia synon të frymëzojë kuriozitetin intelektual...