Latest blog posts

Written by our founders and volunteers, keeping you up to date!

“RICIKLOJMË,RIPËRDORIM,REDUKTOJMË”, ishte motoja e Panairit të Riciklimit, organizuar nga nxënësit e shkollës 9-vjeҫare “Turgut Ozal” Durrës.Ky panair u prezantua në datën 29 prill 2021,në qendër të qytetit të Shijakut.Në të u paraqitën punime të larmishme të ideuara, punuara dhe të realizuara me mjeshtëri nga vetë nxënësit.Materialet e riciklueshme të përpunuara nga nxënësit ishin ato të cilat i...
Një tjetër maturante e suksesshme e shkollës “Turgut Ozal” Durrës ,u përzgjodh në jo pak, por në gjashtë universitete ndërkombëtare.Bëhet fjalë për Ersilda Ҫakon e cila është pranuar me bursë për të ndjekur studimet e larta në këto universitete:University of Toronto, University of Lowell, Florida Tech,University of Maine,University New Hampshire dhe Jacobs University.Gjatë tri viteve të studimeve...
Maturantja e shkollës “Turgut Ozal” Durrës, Dea Myshketa është pranuar në një ndër  universitetet më  prestigjioze të botës, në MIT (Massachusetts Insitute of Technology) në Amerikë, më bursë të plotë,në degën Matematikë e Aplikuar dhe Shkenca Kompjuterike (Applied Mathematics and Computer Science).  Është një rrugëtim i admirueshëm i kësaj nxënëseje përgjatë gjithë viteve shkollore për të mbërritur...