Ish-maturantët

Maturantët e parë në shkollën tonë janë diplomuar në vitin 2009,  dhe  çdo vit nga dyert e shkollës   kanë dalë breza maturantësh nga të gjitha qytetet e Shqipërisë  të cilët kanë vazhduar  studimet e mëtejshme si brenda dhe jashtë vendit  në degë të ndryshme.

Disa nga maturantët kanë përfituar të drejta studimi në universitetet më të njohura në botë.

Video-mesazhe nga ish-maturantët

Barjol Lami Matura 2017