Dita e parë e kopshtit

  • Post category:Latest News

Dhe kështu pas verës trokiti vjeshta dhe bashkë me të trokitën vogëlushët në derën e çerdhes së tyre më të dashur, atë të kopshtit. Kjo ditë e bukur pritet plot…

Continue Reading Dita e parë e kopshtit