Java e Orientimit Sapo Filloi

Filloi sot java e orientimit për nxënësit që janë regjistruar për herë të parë në klasat VIII, IX dhe X në shkollën tonë. Java e orientimit organizohet për të ndihmuar…

Continue Reading Java e Orientimit Sapo Filloi