Oxford Placement Test

  • Post category:Latest News

Në shkollën tonë u zhvillua Oxford placement test për nxënësit e klasave III- VIII. Oxford placement test është një test i Oxford-it, i cili zhvillohet online dhe përcakton nivelin e…

Continue Reading Oxford Placement Test