Gara ishte e hapur, e vështirë por e bukur. Fitorja gjithmonë u buzëqesh më të aftëve, të cilët u vlerësuar me çmime e vende nderi. Si edhe në vitet e tjera, të parët janë nxënësit e kolegjit tonë. Kjo na kënaq, njëkohësisht na siguron e na shton besimin për rezultate më të mira në të ardhmen. Me kujdesin dhe punën që bëhet, janë të bindur në rrugën e sukseseve. I falenderoj nxënësit e olimpiadës që treguan sukses të lartë, familjet dhe mësuesit që kanë punuar me nxënësit të cilët vlersojnë punën dhe talentin e tyre dhe ju uroj suksese të mëtejshme.Redi Muharremi, Joli Lami, Stefan Haxhillazi, Denis Pecnikaj, romelda blaceri ve Elena Bardho ile birlikte.