Njoftimet e fundit

OLIMPIADA E TURQISHTES

Edicioni i 18-të i Olimpiadës së Turqishtes përfundoi në muajin dhjetor të 2020. Ndryshe nga vitet e mëparshme ky edicion mbaroi më vonë për...

TESTET E VLERËSIMIT TË PËRGJITHSHËM

Në praktikën e përvitshme të Drejtorisë së Përgjithshme të Kolegjeve, është realizimi i testimeve provë për nxënësit e klasave IX dhe atyre XII. Janë...

KLUBI I DEBATIT

Në shkollën tonë tashmë janë organizuar disa debate të suksesshme, ashtu siҫ shkolla e programoi këtë vit. Këtë radhë, me përkrahjen e drejtorisë së...

MBYLLJA E PREZANTIMEVE

Arsimi ka nevojë për burime të reja, njerëz të motivuar të cilët dëshirojnë të krijojnë një komunitet arsimor të ndërlidhur, bashkëpunues, të aftë për...

Filluan regjistrimet për konkursin e pranimit për klasën e 8-të dhe të 9-të

Të dashur prindër / kujdestar ligjor, Ju falenderojmë për besimin e dhënë ndaj Turgut Ozal Eduaction sh.a në edukimin e fëmijëve tuaj. Ne besojme se lidhja...