Latest blog posts

Written by our founders and volunteers, keeping you up to date!

Nxënësit e shkollës sonë,  dëshmuan në një nga aktivitetet shkencore  të radhës, përpjekjet maksimale, për të realizuar qëllimet e synimeve të tyre në  lëndët shkencore. Ishte pikërisht “Cogito Olimpiad”që dëshmoi angazhimin dhe prezantimin dinjitoz të nxënësve , nga klasa VI - deri ne klasën IX. Studimi dhe përkushtimi i nxënësve, ndërthureshin...
Përgatitja për provime të MSH  për periudhën tre javore sipas vendimit të marrë  për rikthimin e maturantëve në shkollë duke zbatuar rregullat kryesore të  distancimit në lidhje me gjendjen e krijuar nga COVID 19. Sipas lëndëve për provim janë hartuar plane përkatëse, duke  zhvilluar përsëritje të organizuar sipas një orari për zhvillimin e konsultimeve për provimet e maturës.
Të nderuar prindër ! Nëse dëshironi që fëmija juaj të studiojë në kolegjin ''Turgut Ozal'' për vitin shkollor 2020-2021 klikoni në linkun e mëposhtëm për të regjistruar fëmijën tuaj në testim individual sipas klasës përkatëse (nga kopshti, parashkollori, klasa I-klasaVIII). [googleapps domain="docs" dir="forms/d/e/1FAIpQLSeNKe_NP_G5MXl0zTHYwWDF-7LNh_c_IzZPTo9uhAyK_k2I8g/viewform" query="embedded=true" width="700" height="520" /]