Një risi për sa i përket konkurseve midis nxënësve të kolegjeve. Ata garuan për shpjegimin e një temë në lëndët shkencore me anë të një video-montimi.Këto janë dhe rezultate e nxënësve tane.U urojmë suksese në kompeticionet e ardhshme…