Në Olimpiadën Komtare të Matematikës

Vitet kalojnë në kolegjin “Turgut Ozal” në Durrës,por diҫka mbetet përherë aty, e pandryshuar, unike dhe e përsëritshme vit pas viti.Bëhet fjlë për SUKSESIN.Ai është i pranishëm në rezultatin e nxënësve tanë në olimpiadat e lëndëve të ndryshme, ndër të cilat veҫojmë ato në lëndën e matematikës.Në fazën e Tretë të Olimpiadës Kombëtare të Matematikës…

Details

Festivali Kulturor Ndërkombëtar i Rinisë

Festivali Kulturor Ndërkombëtar i Rinisë I njohur në arenën ndërkombëtare si Festivali Ndërkombëtar i Gjuhës dhe Kulturës (International Festival of Language and Culture), organizohet dhe zhvillohet çdo vit në shumë vende njëkohësisht. Në të marrin pjesë mijëra fëmijë nga e gjithë bota. Në Shqipëri Festivali Kulturor Ndërkombëtar i Rinisë organizohet nga institucionet arsimore turke Turgut…

Details

Provimi i Pranimit

Start date: Jul 18, 2015 12:00:00 am – End date: Jun 18, 2016 12:00:00 am Njoftohen të gjithë nxënësit e klasave të 8-ta dhe 9-ta se duke nisur nga 1 Prilli 2015 mund të kryejnë regjistrimin për të hyrë në provimin e pranimit në kolegjet turke. Data e provimit është 2 Maj 2015, ora 10:00.…

Details