“Albanian ICT Awards II”

Në një Natë Gala, ashtu si tradita e edicionit të kaluar, “Albanian ICT Awards II” u mbyll me sukses duke kurorëzuar edhe fituesit për pesë kategoritë e çmimeve. Në këtë eveniment dhe ceremoni të veçantë nderuan me pjesëmarrjen e tyre kryeministri i Shqipërisë . Kryeministri Edi Rama dorëzoi çmimin Ylli në Ngritje i Vitit që…