Konkursi Shkencor, Ndërmjet Klasave të 9-ta, me Nxënësit Më Të Dalluar Në Mbarë Vendin

Në Kolegjin ‘’Turgut Özal’’, Durrës zhvillohet sot Konkursi Shkencor, ndërmjet klasave të 9-ta, me pjesëmarrjen e nxënësve më të dalluar nga mbarë vendi.
Pas një konkurence mjaft të fortë do të shpallen fituesit, të cilët do të vlerësohen me çertifikatat dhe dhuratat përkatëse.
I falenderojmë pjesmarrësit dhe ju urojmë Suksese!

Njoftim

Kanë Filluar Rregjistrimet Për Konkursin e Pranimit Në Shkollat Tona. Mund Të Rregjistrohen Nxënësit e Klasave Të 8-Ta Dhe Klasave Të 9-Ta Provimi i Pranimit Do Të Zhvillohet Më Datë 22.04.2017 Ju Mirëpresim!