Vizita e Klasave Të Katërta Në Muzeun Arkeologjik

Sot,klasat e katërta vizutuan ” Muzeun Arkeologjik” dhe “Amfiteatrin” në qytetin e Durrësit. Për të konkretizuar më mirë temat mësimore në lënden e Historisë,nxënësit njohen më nga afër me traditën, kulturën dhe artin e ilirëve. Plot kureshtje e dëshirë për të mësuar më shumë për paraardhësit tanë,nxënësit zhivilluan një bisedë mbreselenese me ciceronen.