Momente nga improvizimi i emisionit “Zonë e Lirë”, gjatë Muajit të Artit dhe Letërsisë

“Zonë e lirë” ishte një tjetër aktivitet i organizuar në kuadrin e Muajit të Artit dhe Letërsisë.Organizatorët ishin një grup maturantësh , të cilët mirëmenaxhuan gjithҫka që kishte lidhje me aktivitetin. Spektatorët ishin të gjithë maturantët ,të cilët nuk i kursyen duartrokitjet ,sa për shokët dhe shoqet e tyre që interpretonin , sa për personazhet këngëtarë – artistë , të cilët ata i sollën nëpërmjet imitimit .

Muaji Tetor është cilësuar si muaji i letërsisë dhe artit.

Në kuadër të muajit të letërsisë nxënësit realizuan projekte të ndryshme të cilat i vendosën në ambientet e shkollës.Krahas punimeve të nxënësve sot ishte i pranishëm për një orë bisede të hapur Z.Vasillaq Papaj autor i disa librave me poezi . Nxënësit i drejtuan pyetje të ndryshme në lidhje me letërsinë dhe krijimtarinë të cilave ai iu përgjigj me dashamirësi.