Konkursi Shkencor i klasave të 9-ta

Në Kolegjin ‘’Turgut Özal’’, Durrës zhvillohet sot Konkursi Shkencor, ndërmjet klasave të 9-ta, me pjesëmarrjen e nxënësve më të dalluar nga mbarë vendi.
Pas një konkurence mjaft të fortë do të shpallen fituesit, të cilët do të vlerësohen me çertifikatat dhe dhuratat përkatëse.
I falenderojmë pjesmarrësit dhe ju urojmë Suksese!