Klasat e 5.-ta Vizitë Në Prefekturën e Durrësit.

Sot me nxënësit e klasave të V-ta bëmë një vizitë në Prefekturën e Durrësit, ku u takuam me Z. Roland Xhelili, Prefekt i Qarkut Durrës.
Nxënësit i drejtuan pyetje rreth punës së tij në krye të Prekturës së qytetit të Durrësit të cilave Z.Xhelilaj iu përgjigj me dashamirësi.
E falenderojmë Prefektin për mikëpritjen dhe i urojmë suksese në punën e tij!