Gëzuar 7-8 Marsi

Mësuesit kanë një ndikim të madh në jetë ndërsa nëna është krijesa më e rëndësishme që fal dashuri pafund.
Me rastin e festave të 7-8 Marsit nxënësit e shkollës 9-vjeçare organizuan një program artistik me këngë valle e poezi.

Provimi Pascal për klasat e nënta.

CEMC(Centre for Education in Mathematics and Computing) është zyre e universitetit Kanadez Waterloo që zhvillon dhe administron shumë gara të njohura ndërkombëtarisht me qëllim ndihmesën në frymëzimin e gjeneratës së ardhshme të studenteve,zhvillimin e interesit,dashurisë për matematikën dhe kompjutërin. Një ndër këto gara është dhe provimi “Pascal” i organizuar për klasat e nënta,ku u jep…