Kjo Ditë Ndryshe Nga Ditët e Tjera İshte Shumë Emocionuse Për Maturantët e Shkollës Sonë

Ata tashmë po ndahen nga shkolla e mesme dhe po përgatiten për një hap tjetër në jetë.
Salla ishte e mbushur plot me maturantë, prindër dhe mësues . Gjithashtu na nderuan me pjemarrjen e tyre dhe Zëvendësministrja e Arsimit dhe Sportit Znj. Nora Malaj si dhe drejtoresha e DAR-it Znj. Lindita Muka.
Të ftuarit përcollën urimet më të mira dhe të përzemërta për maturantët.
Kolegji ‘’Turgut Ozal’’ ju uron suksese të mëtejshme në jetë të gjithë maturantëve!