Boriana Gjura

  Herë pas here ne sjellim në vëmendjen tuaj sukseset e arritura jo vetëm të nxënësve të tanishëm, por dhe të atyre që kanë mbaruar në kolegjin tonë.Njëra prej tyre është ish-maturantja e 2014-ës, Boriana Gjura, e cila është në vitin e fundit të studimeve të larta në universitetin e Prinstonit, në Amerikë.Rezultatet e shkëlqyera…