Provimi i Pranimit 2017

NJOFTIM! (Provimi i Pranimit 2017)
– Në dt. 22 Prill 2017, zhvillohet provimi i pranimit në shkollat “Turgut Özal”, “Mehmet Akif” dhe “Hasan Riza Pasha” për klasat e teta dhe të nënta.
– Provimi zhvillohet në orën 10:00 me një pjesëmarrje të gjerë në Tiranë sikurse dhe në 29 rrethe të tjerë.
– Për tu praktikuar me provimet e viteve të kaluara klikoni linkun e mëposhtëm.